Liggeld en seizoenkaart

Liggeldregeling

Overdag kunt u gratis gebruik maken van onze aanlegplaatsen. Met het betreden van de eilanden en aanlegplaatsen van Gastvrije Randmeren gaat u akkoord met onze huisregels

Vanaf 16.00 uur betaalt u per nacht liggeld. Wanneer u niet overnacht op het eiland, maar bijvoorbeeld blijft bbq-en dan mag de beheerder avondgeld of liggeld rekenen. Het liggeld voor 2019 bedraagt een nieuw tarief van 0,80 cent per meter bootmaat per nacht. Met dit liggeld draagt u bij aan het dagelijks onderhoud van de aanlegvoorziening en de inzet van de beheerder. 

De beheerder van het eiland komt eind van de middag het liggeld / avondgeld (contant) innen.

Seizoenkaart

Als u meer dan 12 nachten per seizoen op onze aanlegplaatsen verblijft, raden wij een abonnement aan in de vorm van een seizoenkaart. Het tarief voor een seizoenkaart komt neer op 12 x een overnachting en is dus afhankelijk van de grootte van uw boot. Een overzicht vindt u hier.

Via dit online-formulier kunt u de seizoenkaart 2019 aanvragen. Wanneer u het formulier heeft ingevuld en heeft betaald (online of via een overmaking) krijgt u de seizoenkaart met vaantje binnen twee weken thuisgestuurd. Afname van een seizoenkaart betekent automatisch dat u akkoord gaat met onze huisregels.

Saisonkarte

  Unsere deutschen Gäste finden das Anmeldeformular hier.