Toekomstvisie Randmeren

 

Gastvrije Randmeren wil samen met bewoners, bezoekers, ondernemers en maatschappelijke organisaties een toekomstvisie voor de Randmeren schetsen.

De Randmeren zijn volop in ontwikkeling, en staan de komende jaren voor veel uitdagingen.De vraag is: hoe gaan we daarmee om? Hoe zorgen we ervoor dat dit waardevolle landschap ruimte blijft bieden aan mens en natuur? Met goede ideeën!

Daarom nodigt Gastvrije Randmeren bewoners, bezoekers, ondernemers en maatschappelijke organisaties uit om samen na te denken over de toekomst van het gebied tijdens de Randmeren Sessies. Hoe ongewoon of ambitieus je plannen ook zijn – wij willen ze horen. Met elkaar bedenken we concrete en slimme oplossingen voor vraagstukken die we alleen samen kunnen aanpakken.

Hoe zien de Randmeren Sessies eruit?

Tijdens de Randmeren Sessies vragen we jou: hoe kan het gebied zich ontwikkelen? Wat brengt de toekomst? En hoe gaan we daar slim mee om? We delen onze dromen, of juist onze zorgen, en gaan met elkaar in gesprek over de vier belangrijkste onderwerpen voor het gebied: natuur, recreatie, landschap en watersport. Iedereen is welkom: mensen mét en zonder idee. Nieuwsgierigheid en interesse voeren de boventoon! Het doel is om zoveel mogelijk ideeën op te halen voor de komende tien jaar. De sessies hebben een avondvullend programma, met een hapje en een drankje. Kijk hier voor een verslag van de Randmeren Sessie in Huizen op 11 oktober.


Denk je mee?

Je kunt je aanmelden voor deze Randmeren Sessies door een mail te sturen naar info@toekomstvisierandmeren.nl.

We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen en er samen een inspirerende avond van te maken.

 


Inspiratie opdoen? 

In de podcast Meer Verhalen verkennen zeven unieke denkers het Randmerengebied. Ga mee op reis en waan je voor even op het water, tussen de boten, in het riet, op de oevers of verder landinwaarts. Laat je inspireren door de gesprekken en stel jezelf de vraag: hoe ziet de toekomst van de Randmeren eruit voor mij?

Luister ze hier!

 

Meer informatie over dit traject en de ideeen die al zijn aangedragen vind je op de website Toekomstvisierandmeren.nl.

 

 

Cookie-instellingen