Rapport 'Rondvraag Randmeren' staat online!

6053 keer bekeken

Online onderzoek onder (nieuwe) watersporters levert nieuwe inzichten.

In de zomer van 2020 is in samenwerking met onderzoeksbureau Vrolijks via www.rondvraagRandmeren.com een online onderzoek gedaan onder (nieuwe) waterrecreanten op en aan de Randmeren.

Meer mensen op vakantie in eigen land

Door de coronacrisis brachten meer mensen hun vakantie door in eigen land en steeg de bootverkoop voor het eerst in jaren. Dat maakte nieuwsgierig: wie zijn die nieuwe bezoekers? Wat heeft de 'nieuwe watersporter' nodig om het water op te blijven gaan?  Wat zijn hun verwachtingen voor de toekomst en welke tips zij geven om het gebied verder te verbeteren. Het onderzoek waaraan in ruim 5 weken bijna 300 mensen deelnamen, leverde nieuwe inzichten op over het gebruik, de ervaringen en de voorkeuren van de gasten. De waardering voor het gebied blijkt hoog, het water is herontdekt.

Rapport staat online

Lees hier de uitkomsten van het online onderzoek Rondvraag Randmeren! Het rapport biedt informatie en inspiratie voor ondernemers en overheden.

Jaarcongres 22 janari 2021

Het onderzoek wordt voor het eerst besproken tijdens het digitale Jaarcongres van Gastvrije Randmeren 'Samenwerken aan Randmerenkwaliteit in het Nieuwe Nu' op 22 januari 2021.

Cookie-instellingen